HERINNERING VOOR  ZONDAG 8 OKTOBER

4x4 OFF ROAD TRACK OMGEVING

SAN MIGUEL DE SALINAS
We starten om 10:30 uur

Omschrijving rit
Op zondag 8 oktober a.s. organiseert 4x4 España weer een 4x4 Off Road “San Miguel - San Miguel“ tocht in de buurt van San Miguel de Salinas. Het is deze keer een nieuwe en een stuk bestaande tocht in het mooie Comunidad Valenciana. Deze track is 1 week eerder gepland omdat een groot aantal van onze leden de 2eweek in oktober naar Marokko gaan. 
De start begint in San Miguel de Salinas met koffie en inschrijven. Dit is weer een zeer mooie rit met een paar erg leuke Off Road stukken. Deze rit is deze keer geschikt voor alle 4x4 aangedreven voertuigen met een redelijke bodemvrijheid. Deze keer dus ook voor SUV´s. De track is zo goed als takken-vrij.


Type rit en welke voertuigen

De route is redelijk takken-vrij en met een gemiddelde moeilijkheidsgraad. Wel adviseren wij u dringend om AT banden te gebruiken. Met deze track heeft u namelijk de mogelijkheid vanwege zijn rotsige ruigheid een lekke band te krijgen en dan zou u de groep ophouden.

Wij geven ook de beginnende Off Road rijder goede begeleiding en de kans om zijn voertuig eens goed uit te proberen en kennis te maken met onze gezellige Off Road Club 4x4 España. U kunt  ingedeeld worden bij een ervaren 4x4 rijder, welke aan u de echte kneepjes van het 4x4 rijden kan leren. De route wordt via een App op uw tablet (met GPS-ontvangst!) of telefoon gereden, waarbij we een roadbook met bolletje-pijltje als ondersteuning gebruiken. Dit leidt u naar mooie punten, alwaar u ruimschoots de gelegenheid krijgt om mooie plaatjes te schieten. Dus vergeet vooral uw telefoon of fototoestel niet mee te nemen.

Lengte en tijdsduur rit
De tocht duurt ongeveer 3 uur en is ca. 50 Km en mag een beginnende en ook gevorderde "Off Road rijder" zeker niet missen.

Kosten rit
De rit is voor jaar-leden gratis en dag-leden (dag-deelnemers) betalen € 30,- voor een auto met 2 personen. Dat is inclusief roadbook met GPX file, koffie, thee, soep en koek op het koffiepunt.  Aan het einde van de rit wacht er een uitstekend verzorgde heerlijk maaltijd met een drankje op u. Dit uitgebreid op zondag genieten kost slechts € 17,50 per persoon en dat is inclusief 1 drankje en fooi. Graag gepast contant betalen bij de inschrijving.

Roadboek en GPX file
Het Roadboek is volgens het systeem bolletje/pijltje met Waypoints en coördinaten en wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van het GPX-bestand dat gebruikt kan worden op een Garmin GPS, Smartphone of Tablet, zie hiervoor www.4x4espana.com onze video GPS Instructie of tekst GPS Advies.
Het melden en inschrijven is vanaf 9:45 uur en we starten om 10:30 uur met elke 7 minuten groepjes van 3 auto’s. In elke groep is één ervaren rijder met navigator, een GPS en een 27 Mc radio aanwezig.

Inschrijven rit en waar?
Inschrijven voor deze mooie rit kan t/m  uiterlijk  vrijdag 6 oktober tot 17.00 uur!  en alleen onder de rubriek Inschrijven op onze website.
LET OP! Schrijf u zo snel mogelijk in, want zo bent u verzekerd van een plaats!
Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met onze 4x4 Voorzitter Age Krug +34 744 649 848 of onze secretaris Johan Vrolijk +34 693 51 52 62. En voor technische informatie over de rit met onze Roadmaster George Leenders +34 692 788 105.

Veiligheid- en gedragsregels
Lees deze goed, zie hiervoor Veiligheid en Gedrag

Lid worden
En lid worden van onze gezellige vereniging kan ook op Word Lid

Auto Papieren
Het bestuur wil iedereen erop wijzen dat uw papieren van de auto in orde moeten zijn, Suma, verzekering etc., ook als uw auto een buitenlands kenteken heeft.

Met vriendelijke groet, het bestuur (Age, George en Johan) van 4x4 España.