GPS Advies

In principe kunt u uw eigen telefoon of tablet gebruiken, maar heeft u nog niets of bent u aan vernieuwing toe, kijk dan eens naar de Garmin Overlander of een Apple iPad Mini met GPS. Een Garmin Overlander is in principe de beste optie ondat daar alle kaarten van de wereld op voorgeinstallerd worden. De Overlander is er vanaf € 679,-. Zie hiervoor onze site 4x4 Marokko.

Bent u aan een nieuw en professioneel tablet toe, dan is de iPad Mini met Wifi en Cellular de beste keuze.
iPad (Mini) met GPS is er vanaf € 799,-
Garmin Explore App van 4x4 España € 0,-
Raam/Dashboardhouder voor iPad in uw 4x4 ca. € 45,-

Garmin Explore App
Deze all-in-one app is gemaakt voor zowel avonturiers als buitenliefhebbers.
Download de app naar je compatibele smartphone zodat je jouw volgende avontuur kunt plannen en bekijken.

Met het Garmin Explore ecosysteem kun je jouw mobiele toestel gebruiken voor outdoor-navigatie, reisplanning, cartografie en meer - met of zonder Wi-Fi of mobiel bereik.

Via de lijst met verzamelingen kun je snel alle gegevens vinden die betrekking hebben op elke reis. Zo kun je gemakkelijk sorteren of de gezochte route of locatie vinden.

Voor 4x4 España gebruiken we de App alleen voor onze leden en deze heeft een eigen inlog en elke maand een nieuw wachtwoord.

Voor meer informatie en voor de juiste keuze, neem contact op met onze Roadmaster.

Uitleg Garmin Explore App voor Apple en Android

Voorwoord.
Deze App is eigendom van 4x4 España en voorbehouden aan onze Jaar-Leden. Dag-Leden mogen gebruik maken van deze App alleen tijdens onze eigen ritten. De inlog en het wachtwoord wordt door de Roadmaster voor de rit ingevoerd. Na elke rit wordt de inlog en het wachtwoord veranderd t.b.v. de nieuwe rit. Daarom moeten alle leden na elke rit zich afmelden bij de App, zodat de oude tracks gewist kunnen worden omdat deze oude tracks anders opnieuw gaan synchroniseren met ons Garmin Systeem. Als u zich niet afmeld, gooit u het hele systeem in de war en verprutst u het ook voor alle andere leden. En het is dus van het allergrootste belang dat u na elke rit weer zich weer afmeld!
Zie voor instructie onze video op:  Video Instructie Garmin Explore