Basis Cursus

Wij richten ons met de basiscursus op de beginners. Als je nooit eerder terrein hebt gereden, of als je de basiskneepjes van het off- roaden beter onder de knie wilt krijgen, dan is een dagdeel cursus uitermate geschikt voor jou! De basiscursus is geschikt voor iedere standaard 4x4 terreinwagen. Voor leden in een groep van 3 voertuigen is de prijs € 35,- per voertuig inclusief driver en navigator en individueel € 55,-. Wij doen dit op ons terrein in La Mata.   Zie hier de video 4x4 España Basis Cursus. Download de Basis Cursus folder  hier .

Gevorderden Cursus

Op de gevorderden cursus ga je een stapje verder, want hierin gaan we het op de basiscursus geleerde onder wat extremere omstandigheden oefenen. Deze cursus is met een standaard terreinwagen goed te doen. Hiervoor gaan we 3 dagen intern in Teruel om echt 4x4 extreem Off Road te rijden. Op dit circuit trainen o.a. ook een aantal Dakar voertuigen.

4x4 Driving School

Masia Pelarda Driving School met meer dan 18 jaar training ervaring ondersteunt onze vereniging, dus training en plezier tegelijkertijd. De Masia Pelarda rijschool is opgericht in 2006 en duizenden leerlingen zijn onze school reeds gepasseerd. Zie hier de video 4x4 España Extreme.